• Het ministerie heeft aangegeven dat er corona versoepelingen toegepast kunnen worden bij sportkantines vanaf zaterdag 25 september.

  Hoe gaan we hiermee om bij Excelsior'20 nu we weer mogen sporten, na afloop kunnen douchen en een ieder zijn/haar team mag supporteren?

  De belangrijkste regel is: Blijf thuis met klachten en laat je testen bij de GGD.

  Er is besloten dat een ieder wel eten en drinken kan bestellen/afhalen in clubhuis de Toekomst. Het betalen zal met de PIN moeten gebeuren. Op petflesjes moet tegenwoordig statiegeld berekend worden. U kunt uw lege petfles kwijt in de grote oranje bak, de opbrengst zal voor het jeugdkamp zijn. We kunnen helaas geen geld retour geven.

  Het eten en drinken nuttigen zal buiten moeten gebeuren. Nu het nog heerlijk weer is, is deze regel makkelijk op te volgen.

  Door het op deze manier te organiseren kunnen de vrijwilligers hun eigen taken blijven doen en kunnen we het toch aangenaam maken voor een ieder.

  Aanstaande zaterdag de 25e zijn een paar officiële handelingen die verricht gaan worden zoals de overhandiging van de Koninklijke Erepenning om 11.00 uur door burgemeester Lamers en om 13.30 uur de officiële opening van de Green Boarding door wethouder Laan. Dit zorgt ervoor dat het iets anders gaat op ons schitterende complex dan u gewend bent maar geniet in het zonnetje van deze officiële momenten.

  Daarna zal ons vlaggenschip hun eerste competitiewedstrijd thuisspelen tegen Blijdorp met na afloop muziek op het terras van DJ Jordy!

  Genoeg om even naar sportpark Thurlede te komen voor een gezellige dag en ons eerste verdient uw steun!

  Het is even geleden maar u weet het waarschijnlijk nog wel: 15 minuten en tijdens de wedstrijd van het eerste moet de drank in plastic glazen geschonken en dit kunt u alleen maar nuttigen op het terras!

  Het voetbalbestuur