• Het seizoen zit er weer bijna op. Wat was het weer fijn om een compleet seizoen te voetballen. Met al die blije gezichten op en langs de velden.

  Er is afgelopen jaar weer veel gebeurd. Het duurzaam project is afgerond wat ervoor zorgt dat onze toekomst als club beter gewaarborgd is. Maar niet alleen op duurzaamheid zijn er ontwikkelingen geweest ook bij de jeugdopleiding is er weer veel gebeurd. Denk aan de afdelingen die zijn toegevoegd. Vanaf begin JO10, JO12 en JO14. Later in het seizoen ook nog een JO7. Wat betekend dit nu eigenlijk voor de club? Het lijkt zo simpel maar dat is het zeker niet. We gaan van 6 hoofdtrainers naar 12. Maar ook onze hoofd jeugdopleidingen moet daarbij ondersteund gaan worden door een technisch onderbouw en bovenbouw coördinator. Komend jaar wordt bijvoorbeeld ook JO16 en JO18 toegevoegd. Meiden voetbal is ook groeiende. We hadden één MO11 en 2 MO15 teams. Komend jaar mikken we op 4 teams. Zoals het er nu naar uit ziet gaat dat lukken. Ook voor de meiden is de wens om een technisch coördinator te hebben.

  Alle hoofdtrainers zijn ingevuld voor komend seizoen. Dat mag best een prestatie genoemd worden gezien het aantal vacatures bij andere verenigingen. Ook voor de andere teams zijn we bijna rond waaronder ook de G jeugd valt. Om een indruk te geven hoeveel tijd en energie het kost om alles volledig rond te krijgen beginnen we in oktober met het nieuwe seizoen. Het maakt mij een trotse jeugdvoorzitter dat wij binnen de club zoveel vrijwilligers hebben die hun steentje bijdragen. Met als doel die glimlach op het gezicht van onze kinderen.

  En natuurlijk gaat niet alles goed, dat is onmogelijk maar moeten we wel van leren. Feedback van iedereen is altijd welkom. Alleen zo kunnen we groeien als vereniging. Dan bedoel ik niet het aantal leden want zoals het er nu uitziet hebben we na de zomervakantie een ledenstop en worden er alleen nog kinderen bij de mini’s aangenomen. Een ledenstop doen we omdat we geen ruimte meer hebben om op de velden te trainen. En uiteraard moet er ook genoeg kader zijn. Het is niet leuk als uw kind geen trainer of leider heeft.

  Op 17 juni a.s. hebben we slotdag wat echt einde seizoen betekend en gaan we in de zomervakantie weer bijtanken om ons op te maken voor weer een heel mooi voetbaljaar. Waar plezier en ontwikkeling voorop staat. Uiteraard hebben we ons jeugdkamp ook nog. Wat wij noemen als de mooiste week van het jaar!

  Ik wens iedereen alvast een fijne vakantie!

  Groeten,

  Patrick van Os