• Wellicht heeft u sommige betaald voetballers er al mee gezien; de Calsovo scheenbeschermers.

    Gemaakt van 100% carbon fiber beschermen ze 22 keer beter dan de huidige plastic scheenbeschermers! Ze zijn heel licht en door het gebruik van een sleeve (een soort kuitkous) waar de scheenbeschermer in geschoven kan worden, blijft alles op zijn plek. Dus geen overbodige tape of touwtjes om de scheenbeschermers op z’n plek te houden.

    De scheenbeschermers zijn inclusief de sleeves, 39,99 Euro. Maar wat misschien nog leuker is: je kan de scheenbeschermers ook personaliseren! Je eigen foto’s, logo’s, namen, initialen, alles is mogelijk! Deze kosten dan 54,99 Euro!

    Kijk eens op www.calsovo.com voor meer informatie! Wil je de scheenbeschermers eerst eens bekijken? Dat kan. In de secretariaatskamer liggen een aantal voorbeelden. Vraag iemand van de kledingcommissie even om dit te laten zien. Ze zijn trouwens ook te vinden op Facebook en Instagram!

    Wil je bestellen dan kan dit via de webshop. Bestellen we als club een aantal sets, dan komen de verzendkosten te vervallen. Bestellen kan dan via kleding.excelsior20@gmail.com.