• Feestvierders!

   
  Op 17, 18 en 19 februari gaat het beroemde carnaval van Excelsior'20 weer los!! De Raad, onder leiding van Prins Ollie Baba, neemt u weer mee naar het jaarlijkse carnavalsfeest bij Excelsior'20. 
   
  Vrijdagavond wordt één groot feest met een optreden van Stef Ekkel! 
   
  Zaterdagmiddag staat clubgebouw De Toekomst vanaf 13:00 uur geheel in het teken van het traditionele kindercarnaval. De tent wordt dan overgedragen aan de jeugdprins en zijn Raad die nu al staan te popelen om de boel weer eens ouderwets op zijn kop te zetten. De prins daagt iedereen uit zich zo origineel mogelijk te verkleden en deelt zelfs prijzen uit voor de meest maffe uitgedoste kinderen. Maar ook jeugdteams worden door de prins opgeroepen om in vol ornaat op het feest der feesten te verschijnen. Om 14:00 uur is er een verrassingsoptreden, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent!
   
  Zaterdagavond is het 'grote' carnaval en zal het een echt ouderwets feestje worden! De Zware Jongens komen langs om er een feestje van te maken.
   
  Zondagmiddag en -avond sluiten we het weekend in stijl af. Er staat 's middags een voetvolleytoernooi gepland. Meer informatie daarover volgt snel.
   
  Via e-mailadres excelsior20carnaval@hotmail.nl kunnen de reserveringen doorgegeven worden. 

  Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk woensdag 15 februari 2023 afgehaald en betaald zijn. Daarna gaan ze weer in de  verkoop en worden ze beschikbaar gesteld aan personen op de reservelijst voor donderdag 16 februari 2023. De kaarten kosten per avond € 17,50. De kaarten kunnen alleen per pin betaald worden in de kantine.

  Gereserveerde kaarten kunnen opgehaald worden op: 

  Woensdag 1 februari van 19:00 - 20:00 uur

  Dinsdag 7 februari van 19:00 - 20.30 uur

  Donderdag 9 februari van 19:00 - 20:30 uur 

  Woensdag 15 februari van 19:00 - 20:30 uur

   
  Alaaf,
  Prins Ollie Baba en zijn Zeerovers