• Feestvierders!
   
  Op 9, 10 en 11 februari gaat het beroemde carnaval van Excelsior'20 weer los!! De Raad, onder leiding van Prins Gordon, neemt u weer mee naar het jaarlijkse carnavalsfeest bij Excelsior'20.
   
  Vrijdagavond wordt één groot feest met een optreden van Tim Schalkx! Natuurlijk bekend van o.a. 'Ferry de Roze Flamingo'!
   
  Zaterdagmiddag staat clubgebouw De Toekomst vanaf ongeveer 13:00 uur geheel in het teken van het traditionele kindercarnaval. De tent wordt dan overgedragen aan de jeugdprins en zijn Raad die nu al staan te popelen om de boel weer eens ouderwets op zijn kop te zetten. De prins daagt iedereen uit zich zo origineel mogelijk te verkleden en deelt zelfs prijzen uit voor de meest maffe uitgedoste kinderen. Maar ook jeugdteams worden door de prins opgeroepen om in vol ornaat op het feest der feesten te verschijnen. 
   
  Zaterdagavond is het 'grote' carnaval en zal het een echt ouderwets feestje worden! Zondagmiddag en -avond sluiten we het weekend in stijl af. 
   
  Via e-mailadres excelsior20carnaval@hotmail.nl kunnen de reserveringen doorgegeven worden. De kaarten kosten per avond € 15,00. Per lid kan er 1 introducee mee. Geef bij je reservering aan in welk team je speelt of dat je een niet spelend-lid/donateur bent. De naam van de introducee willen wij er ook graag bij.
   
  Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk zaterdag 3 februari 2024 afgehaald en betaald zijn. Daarna gaan ze weer in de verkoop en worden ze beschikbaar gesteld aan personen op de reservelijst. De kaarten kunnen alleen per pin betaald worden in de kantine.
   
  Gereserveerde kaarten kunnen opgehaald worden op:
  Woensdag 24 januari van 19:00 - 20:30 uur
  Dinsdag 30 januari van 19:00 - 20:30 uur
  Donderdag 1 februari van 19:00 - 20:30 uur
  Zaterdag 3 februari van 14:00 - 17:00 uur
   
  Alaaf,
  Prins Gordon en zijn Globetrotters