• De competitiewedstrijden voor de Topklasse zijn begonnen, het terras was alweer goed bezet, de tosti-ijzers gloeiden weer en de meeste teams hebben de eerste trainingen achter de rug. De eerste gezellige avond in het chalet is ook alweer een feit. Het was opnieuw een memorabele editie van de Quiz in het Chalet. Tien fanatieke teams streden tegen elkaar onder leiding van de enthousiaste en goed voorbereide Quizmasters en onder toeziend oog van de Alwetende Jury. Team Tony ging er met de eer vandoor, Team BBB (Boomers, Beauties & Brains) werd 2e en Team Twins & Friends 3e. Van harte!
  Het Eerste elftal is dit jaar nog niet helemaal goed uit de startblokken gekomen. De allereerste wedstrijd tegen Sparta is verregend en afgelopen weekend werd tweemaal verloren van de sterke teams van VRA en VCC. Ook het komende weekeind mogen de mannen nog flink aan de bak. Zaterdag komt HCC op bezoek en de wedstrijd tegen Sparta wordt zondag 7 mei ingehaald.
  De competitie start ook voor de Dames (zaterdag tegen VRA thuis), het Tweede (zondag tegen VVV thuis), het Derde (zondag tegen Hermes DVS 3 thuis) en de ZoMi’s (reizen af voor de uitwedstrijd tegen Gelre). Het blijft waarschijnlijk niet het hele weekend droog en zonnig, maar wellicht kunnen er tussen de buien toch nog mooie potjes worden gespeeld…
  Naast alle cricketwedstrijden staat er ook veel gezelligheid op het programma de komende weken. De Flamingo-Dames spelen op vrijdag 12 mei een onderlinge wedstrijd en dezelfde avond start voor de allerjongsten de Tip & Run training weer. Op Eerste Pinksterdag speelt, ‘live at the chalet’, de coverband BIGGS. Dat wordt net als voorgaande jaren, vast en zeker weer een feest. Kaarten zijn nog verkrijgbaar; check de website, Facebook of Instagram voor meer informatie. Verder gonst het van de geruchten dat er - na jaren afwezigheid - weer een familie/ vriendentoernooi georganiseerd gaat.
  Al deze activiteiten zijn alleen mogelijk dankzij enthousiaste vrijwilligers. Ik vind het echt supermooi om te zien hoe wij dit met z’n allen voor de club oppakken. Met zoveel ideeën en mogelijkheden hebben we altijd behoefte aan meer vrijwilligers! Dus je voelt het al aankomen: wil jij iets voor de club betekenen en wil je ergens bij helpen, aarzel dan niet om mij of een van de andere bestuursleden aan te spreken. Samen maken we er weer een mooi cricketseizoen van!
  Hartelijke groet,

  David

  De kop is eraf… - Bericht van de Cricketvoorzitter