• Met de komst van de nieuwe trainer van het 2de, Omar Zaroual, hebben diverse spelers de weg naar Thurlede (weer) gevonden voor het nieuwe seizoen!

  Hieronder stellen zij zichzelf even voor.

  Julian van Dun

  Ik ben 19 jaar oud en kom uit Schiedam. Ik heb vanaf mijn 5e tot en met de O17 bij Excelsior’20 gespeeld en speelde het afgelopen jaar bij de O19 van Vv Zwaluwen. Mijn favoriete positie is op het middenveld. Ik ken Omar via Zwaluwen en heb ik uiteindelijk gekozen om naar Excelsior’20 terug te gaan.

  Ismail Mahjoubi

  Ik ben Ismail Mahjoubi, 29 jaren jong. Helaas al een paar jaar gestopt met veldvoetbal, maar niet helemaal met voetbal. Op dit moment niet fit, maar sinds kort begonnen met hard trainen, en ik denk dat ik vanaf augustus weer op niveau kan zijn. Ik heb in de jeugd gevoetbald bij Neptunus, en bij Spartaan 20. Daarna bij de senioren van GLZ en Steeds Hooger. Mijn positie is in de punt voorin, op de 10 en aan de zijkanten kan ik ook wel uit de voeten. Waarom Excelsior’20? Vooral om Omar, die heeft mij altijd veel geleerd, en ik kan nog veel meer leren van hem. Persoonlijk doel, fit worden, en zoveel mogelijk goals maken voor het team!

  Marouane Mohcine

  Ik ben Marouane Mohcine en ben 26 jaar. Ik speel vooral als verdedigende middenvelder en als rechtsback. Van Omar Zaroual wil ik graag aankomend seizoen veel leren! Ik speel al 2 seizoenen bij Overmaas. En heb een tijdje ervoor blessures gehad. Mijn persoonlijke doel is werken voor de ploeg en natuurlijk als teamprestatie voor de kampioenschap gaan!

  Heren, veel succes en plezier namens TC, VB en de technische staf van de seniorenselectie

   

  Op de foto: Julian van Dun.