• Eerste seizoenshelft 23/24,

  We zijn alweer op de helft van het voetbalseizoen 23/24. Ik kijk met tevredenheid terug op deze periode.

  Zo ben ik blij en tevreden met de organisatie zoals hij nu staat. Neemt niet weg dat we daar nog wel wat stappen kunnen maken. Zo zouden we nog graag een vaste trainer willen voor de mini’s en een bovenbouw coördinator. Mocht je interesse hebben graag contact opnemen met de JTC.

  Ook het JAC heeft weer 5 leden die voor onze kinderen zorgen dat er regelmatig iets georganiseerd wordt. Denk aan Halloween, sinterklaas, strandtraining enz. Deze activiteiten maakt onze vereniging toch uniek. Ook voor de volwassenen is er weer genoeg te doen. Eindejaarsfeest, carnaval, klaverjassen en slotfeest.

  Waar ik minder blij mee was dat we toch een aantal incidenten hebben gehad waar leden van ons of van de tegenpartij zich niet konden gedragen. Ik wil bij deze benadrukken “gedraag je alstublieft” ook als je een scheidsrechter hebt die het even anders ziet of als een ouder van de tegenstander zich misdraagt. Hou er rekening mee dat het onze kinderen die aan het voetballen zijn hier last van kunnen hebben. Die willen alleen maar voetballen en of ze nu winnen of verliezen wij zijn toch wel trots op ze. En iedereen ontwikkeld zich op zijn eigen manier en snelheid. Daarnaast zorgt het er voor dat veel vrijwilligers bezig zijn om er voor te zorgen dat alle neuzen weer de zelfde kant opstaan. Ik ben liever bezig met de jeugdopleiding beter maken dan dat ik met een andere vereniging bezig bent om alles weer te lijmen. Of weer gesprekken met eigen leden die we weer het goeie pad moeten krijgen. Denk eerst na voordat je iets zegt.

  Afgelopen maanden zijn we ook alweer begonnen met de voorbereiding op seizoen 24/25. Gesprekken met trainers lopen en de ideeën liggen op tafel. Als JTC denken we dat we goed plan hebben om het nieuwe seizoen te beginnen. Uiteraard later meer hier over.

  Vanaf 23 december zijn we tot 8 januari dicht en genieten we van een welverdiende vakantie en gaan we kerst en oud en nieuw vieren. Even geen voetbal maar genieten met familie en vrienden. Want daar draait het toch om. Er gebeurd genoeg op plekken in de wereld waar dit niet mogelijk is. Laten we dit koesteren.

  Ik wil iedereen een fijne kerst wensen en een goed uiteinde. En laten we er een mooi en sportief tweede seizoenshelft van maken.

  Sportieve groet,

  Patrick van Os