• Wat hebben wij er weer veel zin in! Alles en iedereen is er klaar voor.

  Wij mogen best trots zijn dat wij als vereniging kunnen zeggen dat alle poppetjes bezet zijn. Wat is er veel gebeurd afgelopen jaar en nog gebeurd er veel. Ook wij moeten ons aanpassen om in de toekomst alles te kunnen blijven doen. De vereniging is gezond en dat willen we graag zo houden.

  Ondanks dat er veel vrijwilligers bezig zijn voor de club hebben we nog steeds handjes nodig. Denk aan scheidsrechters, bardienst, onderhoudsploeg, commissiekamer. Maar ook mensen die onze systemen op IT gebied kunnen onderhouden. Meld je aan bij de vrijwilligerscommissie!Zonder vrijwilligers voetbalt er niemand. En wat is er leuker dan nieuwe mensen leren kennen en voor Excelsior’20 bezig te zijn.

  Komende zaterdag staan de eerste wedstrijden op het programma. Ik kijk altijd met veel trots over de velden als alle jeugd weer aan het voetballen is. We hebben dit jaar een JO23-1. Dit team is eigenlijk de JO19-1 met enkele jongens die we toegevoegd hebben die eigenlijk senior zijn. Doelstelling is om de overgang van de jeugd naar het eerste en tweede makkelijker te maken. Hierdoor hebben we in de JO19 nu twee vriendenteams. Op termijn moet de JO19-1 weer het vlaggenschip worden van de jeugd wat zo hoog mogelijk speelt. Voor nu zijn we heel erg blij met de twee vriendenteams.

  Ook is het even wennen dat we meer leeftijd categorieën hebben toegevoegd. Dit gaat in de toekomst zijn vruchten afwerpen. Toch zal er altijd gekeken worden of het voor de talenten nodig is iemand door te schuiven. Er zijn spelers die meer weerstand nodig hebben.

  Het meidenvoetbal is bij Excelsior’20 groeiende. Afgelopen dinsdag werd er getraind op veld 1 en wat was dat mooi om te zien. Secretaris Claudia en alle trainers complimenten wat jullie voor elkaar hebben gekregen. Als doel hebben we om na de winterstop een MO13 toe te voegen. Mocht je een dochter of zus hebben 2010 of 2011 geef ze op! Veel meiden gaan ook op kamp wat een mooie aanvulling is.

  Als laatst wil ik iedereen er op wijzen dat we in nieuwe seizoen bepaalde regels weer terug komen. Zoals verplicht douchen. Op tijd afmelden en op tijd aanwezig bij de wedstrijden zijn. Dit wordt door trainers en secretarissen gemonitord. Als er niet voldaan wordt aan deze regels zal er een gesprek volgen. Het document met regels zal verspreid gaan worden en kan via deze link bekeken worden.

  Boven alles hoop ik dat iedereen veel plezier gaat hebben met onze mooie sport, want daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Draag de zwart witte kleuren met trots!

  Groeten,

  Jeugdvoorzitter

  Patrick van Os