• Inschrijving jeugdspelers

  Inschrijvingen Excelsior'20 Jeugd Voetbal

  Wil uw zoon of dochter ook graag bij Excelsior'20 komen voetballen?

  Onderaan de pagina kunt u de link naar ons online inschrijfformulier vinden.

  Hiermee kunt u uw zoon of dochter t/m 18 jaar op onze wachtlijst inschrijven.

  Als er ruimte is om nieuwe spelers aan te nemen dan zullen wij deze vanaf de wachtlijst oproepen. Alleen in dat geval wordt er contact met u opgenomen en wordt uw zoon of dochter uitgenodigd om een proeftraining mee te komen doen.

  Als u uw zoon of dochter bij onze vereniging wilt inschrijven dan zijn er vooraf 2 zaken belangrijk om te weten:

  • 1.Iedereen betaalt bij ons contributie. Wie niet betaalt, speelt niet.
  • 2.Wij een vereniging zijn die volledig draait op vrijwilligers.

  Het streven van onze vereniging is in de 1e plaats om een prettige, gezellige maar vooral een veilige voetbalvereniging te kunnen zijn voor al onze leden en bezoekers. Onze vereniging heeft Respect, Normen en Waarden daarom hoog in het vaandel staan.

  Naast het voetbal staat Excelsior'20 ook bekend om het organiseren van vele activiteiten buiten het voetbal om. Dit kenmerkt de club, maakt de sfeer en versterkt de band tussen spelers onderling, ouders en onze mooie vereniging. De bekendste activiteiten, buiten het Thurlede toernooi, zijn bijvoorbeeld het sinterklaasfeest, kindercarnaval, de herfstweek, bingo, de slotdag, maar ook zeker de leukste week van het jaar: Het JEUGDKAMP!
  Een week lang feest met jouw teamgenoten én een week lang zonder ouders. Wie wil dat nou niet!? Neemt u alvast een kijkje op: https://www.excelsior20jeugdkamp.nl/

  Excelsior'20 is een omni-vereniging. Naast voetbal bieden wij ook cricket aan. Cricket spelen we met de senioren op landelijk op het hoogste niveau. Onze club heeft al diverse internationals voortgebracht. Lees meer over deze sport op: https://cricket.excelsior20.nl

  Om dit alles te kunnen realiseren hebben wij ook uw hulp heel hard nodig. Vele handjes maken immers licht werk.

  Om deze reden vragen wij dan ook een actieve vrijwilligers bijdrage van alle ouders van onze jeugdleden. Het klinkt misschien allemaal wat streng, maar de praktijk leert ons dat veel van onze ouders de vrijwilligersbijdrages vooral heel leuk en gezellig vinden.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten taken. Zoals bijvoorbeeld limonade maken op de zaterdagochtend voor alle jeugdteams, Gastvrouw/heer in de commissiekamer op zaterdag, bardiensten, trainer, scheidsrechter, onderhoudsploeg of een actieve deelname in een van onze vele commissies. Vervult u geen van de bovenstaande vrijwilligerstaken dan wordt u automatisch ongeveer 1x in de 8 weken ingedeeld voor een bardienst. Deze bardiensten zijn verplicht en niet afkoopbaar! Mocht u verhinderd zijn als u staat ingedeeld, dient u zelf voor vervanging te zorgen.

  Uw bijdrage aan onze club kunt op het inschrijfformulier aangeven. Deze zal bij inschrijving opnieuw met u besproken worden in een persoonlijk gesprek met de inschrijfcommissie.

  Enthousiast geworden? Schrijf uw kind dan snel in op onze wachtlijst via de onderstaande link.