• Jan Willem den Hollander is de nieuwe hoofdtrainer van JO12

   

  We zijn blij te vermelden dat we met Jan Willem den Hollander voor het seizoen 2024-2025 een nieuwe hoofdtrainer voor onze JO12 hebben aangesteld. Jan Willem is volledig nieuw bij de vereniging en we hebben hem gevraagd zichzelf kort voor te stellen:

   

  “Ik ben Jan Willem den Hollander en vanaf het seizoen 2024-2025 start ik als nieuwe hoofdtrainer van de JO12 groep. Dit is voor mij een volgende stap in mijn trainerscarrière na een seizoen als assistent-trainer te hebben gewerkt bij NAC Breda.

   

  Al sinds mijn jeugd ben ik betrokken bij voetbal. Mijn complete jeugd en een deel van de senioren heb ik doorlopen bij vv Pelikaan in Zwijndrecht. Na deze periode ben ik aangesloten geweest bij een aantal andere verenigingen, waaronder VFC Vlaardingen en vv Steenwijkerwold.

   

  Sinds mijn zoontje startte met voetballen in de JO7 ben ik van start gegaan met het trainersvak. Ik heb hem in de JO7 en 8 begeleid, waarna ik een stap heb gemaakt naar betaald voetbal organisatie NAC Breda. Hier ben ik momenteel assistent-trainer in de JO12. Gedurende deze periode ben ik ook actief als hoofdtrainer van de senioren vrouwen van vv Drechtstreek. Naast voetbal heb ik een lange historie in de sport. Ik ben eigenaar geweest van een sportschool en heb in die periode veel licenties en scholingen gedaan op gebied van sport, beweging, psychologie en gedragswetenschap. Zo ben ik gelicenseerd therapeut in de klinische psychologie en orthomoleculaire geneeskunde.

   

  Als dagelijks werk ben ik actief als business intelligence specialist. Met andere woorden is dat het inzichtelijk maken van data in rapporten en analyses. Ik ben 39 jaar, woon samen met mijn vrouw in Papendrecht en ben de trotse vader van een zoontje. Tot snel op de club!”

   

  Welkom bij de vereniging Jan Willem! We kijken uit naar de samenwerking en wensen je alvast veel succes en plezier toe bij Excelsior’20!