• Op 13 juni 1985 is op Excelsior ’20 de Club van 100 (gulden) opgericht; intussen bekend als de Club van € 50.

  Eén van de initiatiefnemers en eerste voorzitter was Ida Ruts, sinds die tijd een van de meest trouwe leden. Samen met circa 30 andere leden hebben we op 9 juli jl. een toost uitgebracht op onze club en vereniging. Eigenlijk hadden we dat ter gelegenheid van ons zevende lustrum in 2020 willen doen. Net als zoveel andere jubileumactiviteiten kon dat toen, en ook in 2021, geen doorgang vinden.

  Langs het cricketveld hebben zich die middag ook nog eens vier nieuwe leden aangemeld waardoor we nu 86 leden hebben. Wij streven naar (minimaal) 100 leden om zo jaarlijks nog meer projecten (mede) te bekostigen die buiten het reguliere bestedingspatroon van Excelsior 20 vallen. Zoals onze bijdragen aan het digitale scorebord langs het cricketveld, de bankjes langs de velden en in de dug-outs, AED’s, trekker en materialen voor de onderhoudsploeg.

   

  Wil jij aan toekomstige nieuwe projecten ook jouw steentje bijdragen, word dan lid van onze Club van € 50. Aanmelden kan bij onze secretaris, Jeanne van Geloven, via vooraad@kpnmail.nl.

   

  Hartelijke groet, mede namens Jos Heggelman (penningmeester), Jeanne van Geloven (secretaris)

  Rob Sonnemans (voorzitter)