• Voorafgaand aan de wedstrijd Excelsior'20 - Hermes DVS werd wedstrijdsecretaris Kees Leliveld door voormalig KNVB directeur (en ex-hoofdtrainer) Eric Gudde gehuldigd als lid van verdienste van de KNVB. Een huldiging die eigenlijk op 14 juni 2020 had moeten plaatsvinden! 

  De jubileumcommissie en het hoofdbestuur waren destijds unaniem om Kees te onderscheiden. Kees is een boegbeeld van Excelsior'20 en een clubman in hart en nieren.Toen hij in Maassluis is gaan wonen had hij ook voor het andere Excelsior kunnen kiezen maar hij bleef Schiedam trouw.

  Als wedstrijdsecretaris had hij direct contact met de KNVB. Heeft heel wat rapporten moeten schrijven over gele en rode kaarten. Had aan het begin van het seizoen altijd een oefenprogramma klaar voor de selectieteams en in de periode dat er nog toernooien werden gespeeld (waren ze er nog maar) zorgde Kees altijd voor gerenommeerde tegenstanders.

  Tijdens de overschrijvingsperiode was hij erg druk met de overschrijvingsformulieren. Kees was altijd nuchter als een speler overschrijving aanvroeg. " Als ze weg willen dan gaan ze toch".

  Als wedstrijdbegeleider was hij bijna iedere zondagmorgen vroeg aanwezig en zorgde dat de wedstrijden vlotjes verliepen. Ontving de scheidsrechters en zorgde voor de thee in de rust. Vaak zag je hem tijdens de wedstrijden van het eerste, vlak voor de rust, een drankje voor de scheidsrechter en thee voor het eerste team en de tegenstander naar de kleedlokalen brengen.

  Verder buiten zijn contacten met de KNVB heeft Kees veel ander vrijwilligerswerk gedaan. Meerdere malen als leider met het jeugdkamp mee geweest, scheidsrechter, toernooi coördinator en lid van het voetbalbestuur.

  Kees was uiteraard zeer verrast. Kees, gefeliciteerd! Zeer verdiend!