• Laatste wedstrijden worden gespeeld!

   

  Het seizoen 23/24 loopt weer op zijn eind. Een seizoen waar weer veel gebeurd is en nog kan gebeuren.

  De meiden van onder 15 zijn gepromoveerd naar de 2e klasse! Ze draaien ook nog eens bovenin mee. We gaan ze in het nieuwe seizoen inschrijven in de 1e klasse. MO11 zijn ook gepromoveerd en MO13 doet ook lekker mee!

  De jongens van JO16 zijn kampioen geworden en promoveert naar divisie! Om trots op te zijn! Vandaar dat JO17 nog geen trainer heeft. Als je divisie gaat spelen gelden er andere regels. We zijn hard bezig om deze vacature ook te vervullen. JO15-1 kan 25 mei kampioen worden en ook promoveren naar divisie. Wat een mooie prestatie zou dat ook zijn!

  Ons jeugdvoetbal zit behoorlijk in de lift. We spelen op goed niveau en dat komt omdat we investeren in onze trainers. Er zijn afgelopen jaar veel trainers geslaagd voor VC1 en komend jaar gaan er een aantal VC2 en VC3 doen. Hieronder een overzicht met trainers die VC1 hebben gehaald.

   

  Afgerond December 2023:

  Aimen Boulahyan

  Norman van Os

   

  Afgerond Juni 2024:

  Danilo Almeida Sancha

  Dan Baptista

  Ricardo Mosso

  Tijmen Buckers

  Mehmet Ergin

  Henk Wittebol

  Juscelino Fortes Monteiro

  Ricardo Simons

   

  Gefeliciteerd mannen!

   

  Alle voorbereidingen zijn gestart en vanaf 27 mei gaan we met de nieuwe lichtingen starten. Dat betekend dat iedereen in principe doorschuift naar een leeftijd hoger. Laatste week voor de vakantie wordt de voorlopige nieuwe indeling bekend gemaakt. Vervolgens kunnen we aan het jeugdkamp gaan beginnen. De mooiste week van het jaar zeggen we altijd. Het jeugdkamp zit vol en helaas kan er niemand meer bij!

   

  Wat een mooi seizoen hebben we gehad en dat kan alleen door die vele vrijwilligers die ik via deze weg wil bedanken. Want zonder jullie is er geen bar, toernooi, jeugdkamp, wedstrijden op zaterdag en noem zo maar op. Nogmaals BEDANKT!

  We hebben nog een paar weken te gaan maar ik wil via deze weg alvast iedereen een fijne vakantie wensen om weer fris en fruitig aan een nieuw seizoen te beginnen.

   

  Met sportieve groet,

  Patrick van Os