• De 1e zaterdag met officiële voetbalwedstrijden en meteen volle bak. 19 jeugdwedstrijden, 3 senioren wedstrijden, 2 gastwedstrijden van de Sparta jeugd en dan ook nog een halve finale wedstrijd van ons 1e cricketteam. En dan was de zamivo nog niet eens begonnen.

  En voor de cricket bleek het helaas de laatste wedstrijd van het seizoen. Een uiterste spannende wedstrijd met prachtig cricket, een aantal schitterende individuele scores (met name de 78 van Tim Etman en de 50 van Stan van Troost) werd helaas nipt met 10 runs verloren...
   
  Bij de voetbal werd direct gestart met de barroosters voor de teams. Bij de oudere teams zijn het eigenlijk de jongens die achter de bar moeten staan en zo zagen wij Merijn en Stijn van Deventer met slaperige ogen achter de bar staan. Moeder Barbara had haar best gedaan.
   
  Ook de onderhoudsploeg had haar best gedaan. Met name de kleine veldjes lagen er prachtig bij, glad gemaaid, strakke lijnen, groen gras. Vele complimenten gekregen van de tegenstanders ook.
   
  Alleen de goaltjes moesten nog naar de Asvion veldjes worden gebracht. En daar zagen we Arjan Ruts en Arne Clarijs (samen goed voor meer dan 500 wedstrijden in het 1e) lekker sjouwen. Mooi!
   
  Ze hadden niet voor niets gesjouwd want hun JO8-1 speelde een hele leuke wedstrijd en boekte een mooie overwinning. Vooral de altijd fanatiek Arjan Ruts was hier blij mee....
   
  Een debuterende scheidsrechter bij de Jo13-3 op veld 1. Ed van Huët (vader van Mees) floot zijn 1e wedstrijd, vond het best spannend en deed het prima.
   
  Voor de Excelsior historici onder ons. Ed is de zoon van Nico van Huët, die lang geleden samen met broer Sjaak jarenlang bij ons in het 1e heeft gespeeld. Zo doen we de naam Excelsior, familieclub weer eer aan.
   
  Grootste pechvogel van het  weekend was wel Jamie Broekhuijzen. In de eerste wedstrijd van de O23 brak hij zijn pols. En vorige jaar had hij ook al 2 keer zijn pols gebroken. Heel veel sterkte Jamie...
   
  Kevin van Rutten en Tom Weber maakten hun rentree in het selectievoetbal. met een aantrekkelijke 3-3 tegen VVOR met het 2e.
   
  Zelfs rond 8 uur was het nog gezellig druk op het complex. De O16 van Sparta speelde om 18u00 tegen Feyenoord en won die wedstrijd met 2-1. Voor voetballiefhebbers een aanrader om op zaterdagmiddag/avond gewoon eens te komen kijken. U kunt het allerhoogste nivo van het Nederlandse jeugdvoetbal aanschouwen.
   
  Aanstaande zaterdag is er ook weer genoeg te doen:
  De cricketliefhebber kan op zaterdag nog terecht voor de wedstrijd Hermes - Sparta, die op ons `neutrale` terrein wordt gespeeld met als inzet een plek in de topklasse volgend jaar.
  voor de voetbal geldt dat er weer veel jeugdwedstrijden zijn en de 1e thuiswedstrijd van ons 1e om 14u30. Zorg dat U er bij bent!!!
   
  LdL is altijd overal bij!