• Na 2 weken een vrijwel voetballoze zaterdag stond er zaterdag weer een behoorlijk programma. En dat was niet zo handig van de KNVB want met name bij de junioren waren er nog veel spelers op vakantie.

  Van de geplande wedstrijden werd uiteindelijk in overleg met of op verzoek van de tegenstander nog zo`n beetje de helft verplaatst.
   
  Sommige verplaatsingen kwamen wel heel laat. Die van de JO14-3 tegen VOC kwam via de Sportlink pas s nachts binnen. Dat betekende dus niet echt uitslapen voor de JO!4-3.
   
  Voor onze gasten van Sparta kwamen de verplaatsingen ook goed uit. Er was nu ruimte voor Sparta om hun avondwedstrijden bij ons een keer s ochtends te spelen. Dus om 11u00 zagen we Sparta JO15-1 tegen PSV JO15-1 en Sparta JO13-1 tegen PSV JO13-1 spelen. Dat was voetbal van goed nivo!
   
  En er was nog meer te doen.
   
  De JO8 had een leuk onderling toernooi met een prima opkomst.
   
  De meiden van MO15-1 speelde een hele leuke wedstrijd tegen de meiden van SVS: 1-1. Dit was een wedstrijd met 9-tallen op een 3/4 veld (grote doelen op de doelgebieden) en dat was zelfs voor `good old` scheidsrechter Mario een nieuw ervaring.
   
  De mannen van de JO15-1 speelden bij Rotterdam United. In eerste instantie op een veld met nauwelijks zichtbare lijnen (zij hebben niet zo`n goede onderhoudsploeg als wij). Dankzij het protest werd uitgeweken naar een beter veld.
   
  En met succes want er werd met 1-3 gewonnen!!!
   
  Een mooi succesverhaal rond het duurzaamheidsplan van Excelsior. Vrijwel alle aangevraagde subsidies zijn toegekend zodat snel met de praktische uitvoering van het plan kan worden begonnen!! Klasse!
   
  Mindere succesverhalen rond ons 1e. Afgelopen zaterdag werd 2-0 verloren tegen het laag genoteerde OHVV. Hier is nog werk aan de winkel!!
   
  En er komen weer feestjes aan. Zaterdag een gezellige DJ na de wedstrijd van het 1e.
   
  Maar vooral de 11e van de 11e. In een ongetwijfeld uitpuilende kantine wordt de nieuwe Raad van Elf gepresenteerd. Vele leden hebben er zin in!
   
  LdL heeft altijd overal zin in!