• Een ouderwets drukke zaterdag.

   
  De indeling vanuit de KNVB is een beetje ongelukkig. De ene zaterdag een rustig programma en de volgende zaterdag overvol.
   
  Dit keer een overvol programma.
   
  Het was om 10u00 zo druk dat op ALLE velden tegelijk werd gespeeld:
  2 6x6 wedstrijden op de kwart veldjes bij Asvion
  2 7x7 wedstrijden op de halve veldjes bij de cricket
  4 wedstrijden op de grote velden (JO13-1, JO14-1, JO15-1 en de JO17-2)
  Onze voetbalvoorzitter George kwam speciaal even langs om dit te aanschouwen.
   
  Hij was zo trots als een pauw (anderen zeiden zo trots als een hond met ....)
   
  s middags nog o.a. wedstrijden van de JO19-1/2, het 1e thuis (gevolgd door een DJ), 4 Zamivo wedstrijden en dan om 18u00 nog 2 wedstrijden van onze gasten van Sparta.
   
  U begrijpt: ons complex draaide overuren!! Kleedkamers dubbel bezet maar weinig wanklanken.Bij  de scheidsrechters zage we Gert Boverhoff (wederom) 2 wedstrijden fluiten en maakte Edwin Marrevee zijn debuut bij de JO19: vlekkeloos!!
   
  Een aantal positieve resultaten bij de jeugd die we niet onvermeld mogen worden. De JO17-1 van Tim van Pelt is dit seizoen moeilijk gestart maar behaalde zaterdag een 0-3 overwinning bij Victoria. Misschien de opmars naar een goeie reeks.
   
  Meest opmerkelijk resultaat bij de JO15-1. Een werkelijk dramatische 1e helft: een rode kaart bij Excelsior, mekkerende jongens, een niet-blije scheidsrechter en alleen een blije tegenstander: 0-3 met de rust.
  Maar na rust waren de bordjes verhangen, met 10 man, met een positieve drive, goed voetbal en een inspirerende aanvoerder Kaan Kaplan werd de 0-3 achterstand omgebogen in een 4-3 overwinning. Complimenten voor de mannen van trainers Aimen en Sven.
   
  Er werden na afloop vergelijkingen gemaakt met de Istanboel wedstrijd Liverpool - Milaan. Maar dat vinden wij van LdL wel een beetje overdreven.
   
  Het veel geroemde energie plan van Excelsior maakt zijn 1e concrete stappen. Extra zonnepanelen zijn gelegd op de tribune. Deze week worden de lampen op het kunstgras veld 2 vervangen door energie zuinige LED lampen. Dit betekent even behelpen met de trainingen deze week maar daar komt wel iets moois voor terug.
   
  En nog maar een paar nachtjes slapen voor het Prinsenbal. Daar wordt door veel leden reikhalzend naar uit gekeken.
   
  En de kaartverkoop van het eindejaarsfeest is gestart. Daar wordt ook door veel leden reikhalzend naar uit gekeken.
   
  Er werd ook reikhalzend uitgekeken naar de 1e overwinning van ons eerste. En die kwam er afgelopen zaterdag. Een spannende wedstrijd bracht ons 3 punten. Het begin van iets moois.
   
  Het werd ook gezellig na afloop. Met een extra barploeg bleef het nog lang onrustig...
   
  LdL is altijd onrustig.