• Dat was weer eens een ouderwets weekendje...

   
  Het begon al op vrijdagavond. Jorg Henneke & Co toverden onze kantine om in een carnavalszaal. 
   
  Die avond speelde NAC O14 een oefenwedstrijd tegen Sparta O14. De ouders/supporters van NAC (toch wel wat gewend wat betreft Carnaval) waren onder de indruk van de feestkantine. Dat moest wel een goed feestje worden ... 
   
  Maar eerst hadden we zaterdag een gewoon voetbalprogramma. Er waren s ochtends wat wedstrijden verplaatst, met name op verzoek van Vlaardingse tegenstanders die naar de Sinterklaasintocht wilden..
   
  Vorige week zijn de oude lampen rond kunstgrasveld 2 vervangen door energiezuinig LED lampen. Dit ging allemaal heel voorspoedig (sneller dan verwacht) zodat we volgende week weer volgens het `normale` schema kunnen trainen.
   
  Al snel zal er met de volgende activiteiten worden gestart: zonnepanelen op de tribune, warmtepompen, infrarood panels... We lijken op schema te liggen voor einde van dit jaar!!
   
  Bij de jeugd afgelopen zaterdag de meest positieve resultaten: de overtuigende 8-3 overwinning van de JO11-2 op Victoria, de 2e opeenvolgende overwinning van de JO17-1 (met 2 verdienstelijke invallende spelers uit de JO17-3 (Christiaan Spin en Maxime van der Bos) en de 3e overwinning in de poule van de JO19-2.
   
  Het beste resultaat van de dag kwam natuurlijk op naam van het 1e. Een hattrick van Lorenzo draaide de 1-0 achterstand om in een 1-3 overwinning. We kijken weer een beetje naar het linkerrijtje.
   
  Zaterdag kunnen we de jongens steunen in de topper tegen koploper HBSS. 
   
  Bart Schuurmans is van alle markten thuis en een echte clubman.
   
  We zagen hem zaterdagochtend (samen met Gerard zwaneveld) de training van de minipups verzorgen. (Naar eigen zeggen om de discipline weer eens goed aan te trekken)
  In de middag leider bij het 1e, 
  Om `s avonds in de 2e barploeg biertjes te tappen bij het Prinsenbal...
   
  Daar moeten we er meer van hebben...
   
  En dan de zaterdagavond. Een ouderwets gezellige Prinsenbal. DJs Sammy en Jayden draaiden de plaatjes, een eerbetoon aan Vader Abraham en veel beweging in de zaal.
   
  We zagen debutanten, heel veel vaders/moeders met zoons/dochters. en zelfs families met 3 generaties (familie van der Roer, Scholten). Dat maakte het extra bijzonder..
   
  En er is een nieuwe enthousiaste Raad. Gehuld in prachtige nieuwe rode Capen werd prins OllieBaba en zijn 11 Rovers geintroduceerd. En zij hebben er zin in!!!
   
  Langs de LIjn heeft er ook zin in