• Laten we waar meteen met het hoogtepunt van het afgelopen weekend beginnen...

  De meer dan verdiende 3-2 overwinning van ons eerste op koploper DVO`32.
   
  Volgens aanwezige supporters één van de beste wedstrijden van ons eerste in de afgelopen jaren.
   
  Met deze overwinning werd de 7e plaats in de stand bereikt. Dat is een veilige plaats (met 3 degradanten en 3 nacompetitie plaatsen). Dat belooft nog wat.
   
  En hoewel er geen zangertje of DJ was werd het na afloop toch nog best gezellig. O.a. met een Karaoke olv de late barploeg van Donny Veldhoen.
   
  As zaterdag spelen onze jongens uit bij Meeuwenplaat en zaterdag 10 December de laatste wedstrijd voor de winterstop. Thuis tegen VDL met na afloop DecemberFest.
   
  De wedstrijd van ons eerste werd gespeeld op kunstgras.
   
  Dit omdat vanwege niet werkende pompen alle grasvelden voor die zaterdag waren afgelast.
  Voor een aantal teams een teleurstellende afgelasting en hoofdbrekens voor de Jeugdcommissie met opnieuw ingeplande doordeweekse wedstrijden...
   
  Gelukkig werden de kunstgrasvelden optimaal gebruikt en werden er met kunst en vliegwerk toch nog zo`n twaalf wedstrijden afgewerkt.
   
  Opvallend:
  De JO13-2 die een 1-3 achterstand om wist te buigen in een 7-5 overwinning
  De JO14-2 die een hele goede wedstrijd speelde tegen VFC maar helaas net met 1-3 ten onder ging. En volgens scheidsrechter Edwin Marrevee in gedrag wel een stuk beter waren dan de tegenstander
  De JO8-1 die normaal op gras hun wedstrijdjes spelen maar ook op kunstgras hun mannetje stonden en Nieuwenhoorn van de mat speelden met maar liefst 4 goals van de kleine Eden Rust die normaal als verdediger opereert.
  De eerste nederlaag van de JO19-1 bij Den Hoorn...
   
  Een ander hoogtepunt was de Sinterklaasmiddag voor de jeugd. Het cricket chalet bleek een uiterst geschikte locatie voor een hele leuke middag waarbij de Sint behalve voor vermaak ook voor leuke (gesponsorde cadeautjes) voor de kinderen zorgde.
   
  As zaterdag  wordt de zamivo wat vervroegd zodat om 16u00 er Nederlands elftal gekeken kan worden in de kantine. Altijd gezellig.
   
  LangsdeLijn kijkt alles...