• Afgelopen zaterdag na een koude nacht waren de grasvelden onbespeelbaar. Gelukkig hadden we onze 2 kunstgrasvelden zodat de meesten van onze officiële wedstrijden gewoon gespeeld konden worden na wat goaltjes te hebben verplaatst

  Plus een oefenwedstrijd van de JO13-2. Leuke wedstrijd, gefloten door Ed van Huët die net werd verloren door onze jongens.
   
  Belangrijkste jeugdwedstrijd thuis was de wedstrijd van de JO14-2. Als enige team nog vertegenwoordigd in de beker. In een gelijkopgaande wedstrijd werd helaas met 1-3 verloren. Volgens scheidsrechter Wim Buckers had hier meer in gezeten.
   
  Jeugdvoorzitter Patrick van Os (van alle markten thuis) liet zich zaterdagochtend weer van de goede kant zien. Hij kreeg de telefoon weer aan de praat. En hij wist 4 buisjes te beluchten....??
   
  Onze buren van de hondenvereniging kwamen langs met een wat vreemd verzoek. Voor de training van politiehonden hadden zij een 6tal potjes met 4 metalen buisjes. Verzoek of een aantal mensen 5 minuten lang de buisjes door hun handen konden laten gaan zodat de politiehonden de mensengeur van de buisjes konden gaan onderscheiden.
   
  Een leuk klusje voor onze gastvrouwen Sylvia en Samantha. En ook Daan Bakboord en Patrick van Os droegen hun steentje bij. Alles voor een goede relatie met de buren.
   
  De JO11-1 boekte in de laatste minuut een leuke overwinning op Lyra. En daar waren de kinderen heel blij mee!!!
   
  En hoewel de resultaten van de JO8/JO9/JO10 verder niet worden bijgehouden (het gaat om plezier, om ontwikkeling en niet om de resultaten) is het toch wel leuk om te vermelden dat onze JO8-1 ook in de 3e fase goed voetbal met overwinningen laat zien.
   
  Na de goede resultaten voor de winterstop nu ingedeeld in de hoofdklasse en ook hier doen ze het bijzonder goed. Dus met de ontwikkeling gaat het wel goed bij dit team.
   
  En als u een team met plezier wilt zien... Ook daarvoor kunt u bij de JO8-1 zijn...
   
  Bij de jongste jeugd is het natuurlijk altijd leuk kijken (leuker wordt het niet). Zo zagen we een 5-5 tegen VOC bij de JO8-4. Prachtig....
   
  Na de jeugdwedstrijden in de ochtend hadden we s middags de wedstrijd van ons 1e op kunstgras...
   
  En het was weer het droomscenario voor onze voetbalvoorzitter George. Een goede overwinning van ons eerste (hard op weg naar een vaste plek in het linkerrijtje), een volle kantine na afloop, een zangertje, zamivo en 2 afsluitende wedstrijden van Sparta...
   
  Het zangertje Leon Nolimit moest nog even wennen aan de Excelsior tradities. Hij moest bijna de keukentrap op worden geduwd. Maar uiteindelijk werd het een groot succes.
   
  En een nieuwe act lijkt te zijn geboren. Het zangertje op de brede schouders van Marvin Janssen door de kantine. Die houden we er in...
   
  Carnaval gaat lekker. De zaterdagavond is al uitverkocht en voor de vrijdag nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. En op zondag als opwarming voetvolley. Dat belooft weer een leuk weekend te worden...
   
  LdL heeft altijd een leuk weekend.