• Afgelopen de 2e zaterdag met weer een `normale` competitieronde. 

  Normaal was het niet helemaal. Bij de jeugd nog 6 Corona gerelateerde uitgestelde wedstrijden (JO11-3, JO13-2, JO15-2, JO17-2, JO19-3 en de MO15-1) en ook bij de senioren werden het 2e en zelfs het 1e (met veel strengere voorwaarden) uitgesteld. 

  De wedstrijd van het 1e bij HWD is verplaatst naar 23 februari 20u00. 

  Afgelopen zaterdag stond Shelter weer aan de deur voor de noodzakelijke Corona check. En ook deze beveiliger had een Excelsior verleden als voetballer. 

  Het was even paniek. De doos met het stempelbewijs was kwijt. Gelukkig wist Samantha (wie anders?!) de stempeldoos snel te vinden... 

  Zij lag namelijk in de La La La La La La!! 

  En ondanks Corona was het vooral in de ochtend een drukke bedoening op Excelsior met een behoorlijk aantal wedstrijden die prima verliepen. 

  Uitzondering was het team van de JO13-3... Zij speelden namelijk tegen Hermes... Zij wisten wat ze moesten doen maar het werd een 2-3 nederlaag. 

  Trainer/coach Erik Ruts was er chagrijnig van... En terecht denken wij van LdL 

  Scheidsrechter Gert Boverhoff bi jde MO13-1 had naar eigen zeggen een hele leuke ochtend. Een hele positieve wedstrijd, lekker weer en ook nog een leuk resultaat!! 

  Rond tien uur zagen wij Timo Ockerse met een grote glimlach binnenkomen. Onze trainer/coach van de JO9-1 had met 0-6 gewonnen bij Kethel Spaland. En dat was niet het belangrijkste: er werd namelijk hartstikke leuk gevoetbald. 

  En als je leuk voetbal wilt zien dan raadt LdL aan om op zaterdagochtend tussen 8u45 en 10u30 te komen kijken bij de kleine veldjes op het voormalige Asvion. Hier is het namelijk elke week genieten van de kleintjes van de JO8 en JO9!! 

  We krijgen goede berichten uit de JO11:

  De JO11-4 olv van Mehmet en Brian gaat steeds beter draaien. Een lekkere overwinning in een leuke wedstrijd tegen Victoria met MOTM Enzo

  Het nieuwe team JO11-6 speelde een leuke 2-2

  De JO11-5 boekte een monsterzege 21-6

  De JO11-1 won met 4-6 bij de Excelsior R. JO10-1. Met assistent Bruno als coach. Opmerkelijk feitje: al onze doelpunten werden gemaakt door JO10 spelers.  

  Op verzoek van GLZ Delfshaven (zij hadden geen veld) werd hun thuiswedstrijd tegen de JO13-1 bij ons gespeeld. Zij namen zelf een scheidsrechter mee (Keurig!!) maar hadden geen schijn van kans tegen ons sterke JO13-1. Onder toeziend oog van voetbalvoorzitter George werd het een 1-5 overwinning. 

  De JO15-1 gaat steeds beter spelen maar helaas geen punten (een 3-2 nederlaag)

  De JO17-1 boekte een ruime 7-0 overwinning tegen laagvlieger NSVV

  Zorgen baart ons de JO19-1. Kampend met personele problemen werd een 0-6 nederlaag geleden. 

  De JO15-3 boekte een stiekeme, beetje onverdiende 1-0 overwinning op DSVP. Voor het publiek een onaantrekkelijke wedstrijd maar volgens coach Arjan van de Bos hoor je daar over 2 weken niemand meer over maar staan er dan wel mooi 3 punten in de boeken... 

  Scheidsrechter bij deze wedstrijd was Wim Buckers. Van het publiek kreeg hij weinig commentaar op zijn fluiten. Van zijn horloge echter wel: in de rust kreeg hij van zijn Fitbit de melding: Wandelen beëindigd...

  Wim mag nog wel aan zijn looplijnen werken... 

  Ondanks de afwezigheid van onze jeugdvoorzitter Patrick van Os (iets met quarantaine)  verliep de zaterdag zonder grote problemen. Misschien kwam dat wel omdat vader Piet s middags Commissiekamer dienst had: Hij had alles onder controle. 

  Eén van de voordelen van het draaien van een bardienst is dat de mensen achter de bar de muziek mogen bepalen. Zo hoorden wij s ochtends carnaval (daar wordt nog steeds een beetje op gehoopt) en s middags tegen het einde was het de ploeg van George Leuver en Gordon Boon die tussen 17u00 en 18u00 een klein uurtje Elvis deden.  Dat zou wel eens een mooie gewoonte kunnen worden op zaterdagmiddag .... 

  LdL heeft alleen maar mooie gewoontes!!!