• Zaterdag een beperkt programma. De jongste jeugd was nog vrij, de junioren hadden te maken met veel verplaatste wedstrijden, alleen de senioren hadden een volledig programma.

   
  Maar de JO8-1 speelden een oefenwedstrijd tegen Berkel. Bijna betekende dit hun eerste nederlaag maar vlak voor tijd maakten we nog 4-4. Volgens trainer Arjan een mooi leermomentje.
   
  Ook een mooi leermomentje voor de mannen van JO10-2. Wedstrijdsecretaris had een oefenwedstrijd geregeld tegen Excelsior M. Op een half vel zodat ze kunnen wennen aan volgend jaar. Goed bezig die mannen.
   
  Om 8u30 2 wedstrijden van de JO13. De JO13-3 ging net ten onder 0-1. De Jo13-2 speelde een uitstekende 1e helft tegen HBSS, kwam met 0-2 voor maar ging uiteindelijk met 2-5 ten onder. Zij lieten zich volgens scheidsrechter Edwin Marrevee een beetje intimideren door de `aanmoedigingen` langs de kant.
   
  Door het kleine programma was het rustig in de commissiekamer. En aangezien dienstdoende gastvrouwen Samantha en Sylvia niet stil kunnen zitten ruimden zij de commissiekamer met alle gevonden voorwerpen op. Goed bezig die dames!!
   
  Tussendoor wat cricketberichten. Voormalig 1e Elftal speler Tristan Stubbs is nu ook geselecteerd voor het 50 over team van Zuid Afrika. Felicitaties namens de club.
   
  De derby tegen Kethel Spaland leeft. En wel dusdanig dat `supporters` van Kethel Spaland op het hoofdveld waren bezig geweest. Onder het mom van ludieke acties de dugout rood/blauw geverfd, de doelpalen geverfd en de netten doorgeknipt. Wij van LdL dachten eerder aan `humorloze`acties.
   
  Gevolg was wel dat Jos van Deventer en Teun vanuit de onderhoudsploeg naar de club kwamen om de boel te herstellen. En natuurlijk lukte dit. Complimenten voor deze heren.
   
  En ondanks de nederlaag van ons 1e werd het na afloop toch nog even gezellig.
  Maar verliezen doen we niet niet!!
   
  LdL verliest nooit!