• Na een weekend met afgelastingen vorige week konden deze zaterdag alle wedstrijden worden gespeeld. En dat betekende volle bak op de club.

   
  De JO13-1 en JO13-2 allebei om 8u30 met een kleine nederlaag... Dat was jammer..
   
  De JO13-2 gaf net als vorige week weer een voorsprong weg die in de 1e helft werd gerealiseerd. Wat zou coach Norman van Os dan steeds doen in de rust? ;-)
   
  Om 10u00 waren alle velden bezet. Lekker druk!
   
  Juniorenscheidsrechter Wim Buckers floot vorige week de JO11-1. Met name omdat hij jeugdprins JayJay ook wel eens op het veld in actie zou willen zien. Hij was aangenaam verrast: de JO11-1 is niet alleen een leuke Raad maar ze kunnen ook lekker voetballen.
   
  Wim was duidelijk niet gewend aan het fluiten op een half veld had grensrechtersvlaggetjes meegenomen. Dat was niet nodig!!
   
  Na de winterstop hebben we een JO12-2 ingeschreven. Allemaal kinderen die net voetballen en nog veel moeten leren. De trainer ziet echter veel vooruitgang. Er werd met 7-0 verloren maar ze speelden 3 keer zo goed als vorige week (toen werd er met 21-1 verloren)
   
  Trainer van JO17-3 Arjen van de Bos heeft een missie... De Arne Slot van Thurlede heeft een plan met de JO17-3: hij gaat voor het Kampioenschap.
   
  In dat kader past ongetwijfeld de olv Lydia georganiseerde lunch voor de teambuilding. Na afloop van de wedstrijd een lunch in de kantine. En geen lunch met broodjes frikandel en kannen siroop. Nee, zelf gemaakte pannenkoeken en Courgettesoep. Dat is andere koek....
   
  En Arjen en de JO17-3 liggen nog op koers: er werd in een spannende wedstrijd met 2-1 gewonnen van de buurtgenoten van Kethel Spaland JO17-1
   
  Afgelopen zaterdag het 2e thuistoernooitje van de teams van de JO7, Met  veel enthousiasme werd er lekker gebald.
   
  Het meeste enthousiasme zagen we waarschijnlijk bij de trainers Gerard Zwaneveld (selectietrainer van de JO7-1) en Bart Schuurmans. Met name toen het team van Bart in de onderlinge wedstrijd met 1-3 de JO7-1 versloeg sprong Bart meerdere gaten in de lucht ....
   
  In de strijd van ons eerste om bij de bovenste 8 te eindigen (boven de nacompetitie plaatsen) werd een hele belangrijke overwinning gemaakt.
  En dat was hard nodig want na een goede periode voor de winterstop was er na de winterstop slecht begonnen. 
  Nog 8 wedstrijden te gaan...