• De enorme storm op vrijdag was ook Excelsior niet ongemerkt voorbij gegaan...

  Een omgewaaide boom op veld 2, dugout op veld 4, veel takken op alle velden, de opslagtent bij de cricket beschadigd. Maar het was te doen...

  Er was weinig programma dus veld 2 konden we vrij houden.

  Er werd heel snel een grote groep ouders van de JO9 bij elkaar getrommeld die gezamenlijk in een korte tijd de takken opruimden. ”Met elkaar, voor elkaar” zou onze voetbalvoorzitter zeggen...

  Het was bijna een compleet ”normale” zaterdag qua Corona. Alleen hadden we Shelter nog aan de deur voor het checken van de QR-code, we hadden maar weinig wedstrijden (het was een inhaalzaterdag!!) en het 1e had nog steeds geen wedstrijd.

  De JO8 had een onderling toernooitje met een hele hoge opkomst (slechts 2 kinderen ontbraken!!) en veel enthousiasme. Intussen hebben we JO8-4 ingeschreven dus dat gaat lekker.

  En voor onze 4 JO9 teams 4 oefenwedstrijden dus ook zij zijn lekker bezig...

  De komende weken met vakantie weinig wedstrijden (en dat is met carnaval wel lekker...)

  Bij de jeugd zijn de competities ingedeeld in kleinere competities. Dit zorgt voor steeds gelijkwaardigere tegenstanders en voor kleine competities..

  En in die kleine competities werden zowel de JO11-1 als de JO11-5 met 3 overwinningen kampioen. En hoewel het maar kleine kampioenschappen waren werd het toch een beetje gevierd...

  Een groter (winter) kampioenschap zagen we bij de JO13-1. En dit was wel een kampioenschap van formaat. De mannen van trainers Jurgen van Dun en Robert van Gestel eindigden na 11 wedstrijden met 30 punten boven aan in Hoofdklasse. Knap hoor!

  Andere opvallende prestaties afgelopen weken. 2 prima overwinningen van de JO17-1 (1-3 bij VFC) en de JO19-1 (2-1 tegen Zwaluwen) en een opvallend grote nederlaag van de JO15-3 (0-10 na 2 eerdere 1-0 overwinningen)

  Het eerste mag eindelijk weer eens officieel aan de bak (de laatste wedstrijd was 27 November tegen PPSC!!). Woensdag bij HWD en zaterdag de derby tegen SVV (en dan met 3 punten in de polonaise!)

  Een bericht uit de ziekenboeg:
  Oud-verzorger en oud-voetbalbestuurder Henny Semeijn is aan het herstellen in het zonnehuis te Vlaardingen van een hersenbloeding. Hij is al zo goed hersteld dat hij visite kan ontvangen. Een kaartje sturen is ook altijd fijn: het Zonnehuis Dillenburgsingel 5 3136 EA Vlaardinge

  Maar het belangrijkste nieuws deze week komt natuurlijk van het Carnavalsfront. Volkomen onverwacht mogen we toch een feestje vieren. De kaartverkoop voor de vrijdag en de zaterdag loopt voorspoedig (er zijn nog een paar kaarten beschikbaar...) en de voortekenen zien er goed uit.

  LdL ziet er altijd goed uit!