• De afgelopen week stond nog een klein beetje in het teken van het prachtige carnaval

  De penningmeester was de muntjes aan het tellen
  Sommigen waren aan het nagenieten
  Anderen waren aan het bijkomen
  En de echte fanatiekelingen plakten er nog wat dagen in Bergen op Zoom of Breda aan vast
   
  Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de 11e van de 11e en misschien kunnen we al eerder met een Lustrumfeest van het KKC met waarschijnlijk een verrassende artiest.... 
   
  En we zien weer meer en meer activiteiten. Op 12 Juni staat de `traditionele`fietstocht op het programma. De enige echte Jubileum activiteit!
   
  Met dit mooie weer kregen veel Excelsior leden al weer zin in het cricketseizoen.
  De 1e competitie thuiswedstrijd dis gepland op 23 april tegen VCC. In een nieuwe competitie opzet is Excelsior ingedeeld in een poule met VCC, Salland, VOC, Dosti en VRA. De top 3 zal vervolgens in een poule van 6 strijden om het kampioenschap. De onderste 3 gaan strijden tegen degradatie.
  Daarnaast is er een T20 competitie in Juni/Juli. Excelsior is hier ingedeeld in een poule met Centurions, Kampong en VCC. 9 Juli is er een complete thuis ronde!
   
  Gevoetbald werd er nog niet veel dit weekend. 
   
  Zaterdagochtend waren de jongsten van de JO8 onder heerlijke omstandigheden weer actief. Een hele hoge opkomst en leuk onderling toernooitje. Volgende week weer voor het echie!!
  En mogelijk het debuut van de JO8-4!
   
  En de meiden van de MO15 speelden op het hoofdveld onder leiding van Mario Vermeulen een verloren wedstrijd tegen de meiden van de Ijsselmonde.
   
  Nog een paar zamivo wedstrijdjes en het hoogtepunt van de dag was de wedstrijd van het 1e.
   
  Een degelijke 2-0 was alweer de 5e overwinning op rij en we zijn opgeklommen naar de 3e plaats.
   
  Voor 2 spelers een speciale vermelding. JO19 speler Dylan Clemens speelde al weer zijn 3e wedstrijd in de basis. Speelt al zijn hele leven bij Excelsior en lijkt dit seizoen doorgebroken.
   
  Daarnaast het verdienstelijke debuut van keeper Kemi Cecilia. Nieuw bij de club en vervanger van de geblesseerde Michel Zuur. Vorige wedstrijden hadden we nog Rens Heinsbroek en good-old Lester Struijk als vervangers gezien. Een dreigend keepersprobleem lijkt hiermee afgewend!
   
  De thuisblijvers hadden zaterdag weer eens ongelijk. Het was heerlijk voetbalweer, het 1e pakte 3 punten en na afloop was het best gezellig in de kantine.
   
  Het werd nog echt gezellig toen olv Barhoofd Edgar er nog lekkere muziek werd gedraaid en er zelfs nog even werd gedanst. Meerdere redenen om op zaterdag lekker naar de club te komen.
   
  En aanstaande zaterdag rekenen we op onze supporters. Ons 1e speelt om 17u00 bij Hermes DVS. Hermes staat ongeslagen bovenaan en wordt getraind door onze welbekende Gokhan.
  En na afloop schijnt er (los van het resultaat) een feestje te zijn (en daar zijn wij sowieso goed in)
   
  Onze jongens weten wat hun te doen staat in deze speciale wedstrijd.
   
  LangsDeLijn verliest nooit van Hermes...