• Omar Zaroual is komend seizoen onze tweede elftaltrainer. Hij volgt Elder op die stopt omdat hij meer bij zijn gezin wil zijn.

    Omar is een oude bekende van de club want hij is 4 jaar lang jeugdtrainer geweest (015-1, 017-1 en 019-1) tevens was hij een jaar jeugdco√∂rdinator van de junioren.  Voordat Omar naar Excelsior'20 kwam heeft hij o.a. als contractspeler bij Sparta gespeeld. Verder heeft Omar een jaar de jeugd bij Xerxes-DZB getraind en op dit moment traint hij het tweede van Zwaluwen (res. 1e klasse). 

    Het voetbalbestuur en de TC is blij met terugkeer van de 38 jarige Omar bij Excelsior'20. Ook kunnen we melden dat de technische staf voor het tweede elftal  komend seizoen rond is! Jimmy van Dorst en Stuart Willis worden zijn assistenten. Zico Schoonbrood blijft elftalleider en ook Peter Zuidgeest gaat door als assistent-scheidsrechter.

    We wensen Omar en zijn mannen veel succes volgend seizoen. De mannen van Elder en Jimmy gaan nu eerst het seizoen afmaken met hopelijk een promotie naar de reserve 3e klasse voor ons tweede elftal.