• Lieve kinderen van Excelsior ‘20 

  Mini’s en Maxi’s en alle kanjers van 0nder 8, onder 9 en onder 10, kleine kinderen van andere leden en alle G - voetbalkanjers

  Sinterklaas is weer in het land met al zijn pieten. Dat hebben jullie vast al wel gehoord en gezien. En ondanks dat er wat problemen zijn met alle cadeautjes heeft Sinterklaas ons laten weten dat hij ook dit jaar weer een bezoek zal brengen aan de mooiste club van Schiedam, Excelsior’20.  Hij heeft natuurlijk een hele volle agenda maar de hoofdpiet liet ons weten dat Sinterklaas weer heel graag bij ons langs wil komen om cadeautjes te brengen. Sinterklaas gaat er vanuit dat het allemaal goed komt met de cadeautjes. Daarom gaan we er een heel groot feest van maken op zaterdag 26 november van 15.00 uur tot 17.30 uur. 

  En wat dit jaar heel leuk is. Sinterklaas komt natuurlijk altijd bij ons in de voetbalkantine in de herfst. In de zomer is hij nog nooit op ons prachtige complex geweest. En daardoor heeft hij nog nooit het mooie chalet van de cricketafdeling gezien. En dat zou hij wel een keer willen. Daarom hebben we kunnen regelen dat we Sinterklaasfeest een keer in het chalet van de cricketafdeling gaan vieren. 

  Als jij ook naar het feestje voor Sinterklaas en zijn pieten, in het cricket chalet wil komen dan kun ( moet) je je daarvoor opgeven.  Dit kan door een mailtje te sturen naar jeugdledenadm.exc20@gmail.com . Broertjes en zusjes zijn uiteraard ook welkom!!! 

   

  We hopen heel veel blije kinderen te zien!!!