• Sponsoring

  Cricket Leeft

  Excelsior'20 is een omni voetbal/cricketvereniging in Schiedam die met circa 1.000 leden tot een van de grootste verenigingen in de Rijnmond regio behoort. In de zomermaanden is Excelsior'20 in de ban van 'The King of Sports' oftewel cricket.

  Het eerste cricketelftal draait al jaren mee op het hoogste niveau van Nederland en met verschillende jeugdteams, 5 herenteams en 1 damesteam is de Excelsior'20 cricket afdeling een bekende speler binnen de cricketsport. Naast competitief cricket worden er ook regelmatig interne sociale wedstrijden gespeeld.

   In de afgelopen 25 jaar is het eerste team van Excelsior'20 cricket maar liefst 12 maal Nederlands kampioen geworden. Een prestatie van formaat waar zowel de landelijke als lokale pers enthousiast en zeer regelmatig over rapporteert!

   De cricket-competitie wordt met name in de Schiedamse en Haagse regio door een groot en breed publiek gevolgd. De afgelopen jaren is deze aandacht steeds sterker gegroeid. Deze groei wordt gevoed door een toename aan kennisimmigranten uit India.


  Sponsor mogelijkheden voor 2024 en verder

  Een professioneel georganiseerde club als Excelsior'20 cricket verdient het om door een gerenommeerde sponsor ondersteund te worden. Als sponsor van Excelsior'20 cricket kunnen wij garanderen dat u maximaal rendement behaalt uit uw sponsorship. In 2024 kent Excelsior’20 Lely als hoofdsponsor. Hiernaast zijn er, naast actieve businessclubsleden, ook meerdere bedrijven die op een andere manier sponsoren.

  Of het nu gaat om het verhogen van naamsbekendheid, doelgericht netwerken, een stimulans geven aan bedrijfsomzet of gewoon 'sociaal' actief zijn, bij ons is alles mogelijk vanuit een sponsorpakket op maat.

   Voor 2024 en 2025 zijn wij verheugd u de volgende sponsor mogelijkheden aan te kunnen bieden:

  • Subsponsor: Om een langdurige relatie te waarborgen geven wij de voorkeur aan een overeenkomst voor drie jaar, maar een kortere termijn is bespreekbaar. 
   Kosten €3.000,- tot €5.000,- per jaar. Voor dat bedrag komt de bedrijfsnaam op de rug of schouder van de speler shirts, krijgt u een reclamebord op ons hoofdveld, een vermelding op onze website, en bent u automatisch lid van de business club (x2).Hiernaast kunt u ook gebruik maken van één cricketclinic.
  • Sponsor Jeugdcricket: Om een langdurige relatie te waarborgen geven wij de voorkeur aan een overeenkomst voor drie jaar, maar een kortere termijn is bespreekbaar. 
   Kosten € 5.000,- per jaar. Voor dat bedrag komt de bedrijfsnaam op de kleding van alle jeugdspelers, op de Excelsior'20 website, op een reclamebord op ons hoofdveld, ontvangt u 1 gratis cricket clinic per jaar voor uw personeel of relaties & bent u automatisch lid van de business club (x2).
   Op 1 competitiedag mag u 30 personen uitnodigen die worden ontvangen in VIP tent inclusief hapjes en drankjes + uitleg van de cricketsport.
  • Vergaderen in ons cricket clubhuis & een cricketclinic op ons prachtig hoofdveld: 
   Kosten voor maximaal 30 personen van €250,- tot €1.000,-. Voor dat bedrag heeft u de toegang tot ons cricket clubhuis om te vergaderen, wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak, serveren wij een lunch en sluiten we af met een unieke cricket clinic voor alle aanwezigen.
   Kosten: Hele dag €1.000,-. Dagdeel €500,-, 2 uur €350,- of 1 uur €250,-. Exclusief catering.
  • Reclamebord: uw reclamebord op ons hoofdveld. Deze kunnen wij eventueel zichtbaar maken voor het treincircuit Schiedam – Den Haag. Hier komen jaarlijks honderdduizenden reizigers langs! 
   Kosten: €1250 per jaar per bord. U ontvangt tevens een lidmaatschap van onze business club (x1). Doek is 3x1 meter
  • Lid van de businessclub
   De businessclub komt een aantal keer per jaar samen. Hierbij staat ontmoeting en netwerken centraal. Voorbeelden hiervan zijn een golfmiddag, bedrijfsbezoek bij een van de aangesloten bedrijven, boekpresentatie Cricket in Clogs etc.
   Kosten €500,- per jaar

  Uiteraard zijn er ook combinaties van bovenstaande pakketten mogelijk. Voor meer informatie en/of om bovenstaande pakketten in meer detail te bespreken kunt u contact opnemen met David Woutersen, voorzitter Excelsior'20 cricket, 06-13456274, davidwoutersen@gmail.com.