• Sponsoring

  Cricket Leeft

  Excelsior'20 is een omni voetbal/cricketvereniging in Schiedam die met circa 990 leden tot een van de grootste verenigingen in de Rijnmond regio behoort. In de zomermaanden is Excelsior'20 in de ban van 'The King of Sports' oftewel cricket.

  Het eerste cricketelftal draait al jaren mee op het hoogste niveau van Nederland en met zo'n 10 jeugd teams, 5 senioren teams en 1 damesteam is de Excelsior'20 cricket afdeling een ware reus binnen de cricketsport.In de afgelopen 22 jaar is het eerste team van Excelsior'20 cricket maar liefst 12 maal Nederlands kampioen geworden. Een prestatie van formaat waar zowel de landelijke als lokale pers enthousiast en zeer regelmatig over rapporteert!

  De cricket-competitie wordt met name in de Schiedamse en Haagse regio door een groot publiek gevolgd. Bezoekersaantallen van 500 a 1000 bij de thuiswedstrijden van Excelsior'20 zijn dan ook geen uitzondering.

  Ook is Excelsior'20 cricket actief buiten de vereniging om – zo zijn wij mede organisator van het 'award winning' concept Cricketstad Schiedam waar Schiedamse jeugd met hulp van een gemeentelijke subsidie en inzet van coaches en vrijwilligers van zowel Excelsior'20 als Hermes DVS (de Schiedamse aartsrivaal van Excelsior'20 cricket) jaarlijks geënthousiasmeerd wordt voor sport in het algemeen en cricket in het bijzonder.

  Sponsor mogelijkheden 2022

  Een professioneel georganiseerde club als Excelsior'20 cricket verdient het om door een gerenommeerde sponsor ondersteund te worden.Als sponsor van Excelsior'20 cricket kunnen wij garanderen dat u maximaal rendement behaalt uit uw sponsorship. Of het nu gaat om het verhogen van naamsbekendheid, doelgericht netwerken, een stimulans geven aan bedrijfsomzet of gewoon 'sociaal' actief zijn, bij ons is alles mogelijk vanuit een sponsorpakket op maat.

  In 2022 zijn wij verheugd u de volgende sponsor mogelijkheden aan te kunnen bieden:

  • Hoofdsponsor: Om een langdurige relatie te waarborgen geven wij de voorkeur aan een overeenkomst van drie jaar, maar een kortere termijn is bespreekbaar. Kosten €15.000 per jaar. Voor dat bedrag komt de bedrijfsnaam op de borst van speler shirts & trainingspakken, op de Excelsior'20 website, op een reclamebord op ons hoofdveld, ontvangt u 1 gratis cricket clinic per jaar voor uw personeel of relaties & bent u automatisch lid van de 'Rungetters' business club (x4). Op 1 competitiedag mag u 30 personen uitnodigen die worden ontvangen in VIP tent inclusief hapjes en drankjes + uitleg van de cricketsport.
  • Sponsor Jeugdcricket: Om een langdurige relatie te waarborgen geven wij de voorkeur aan een overeenkomst voor drie jaar, maar een kortere termijn is bespreekbaar. Kosten € 7.500 per jaar. Voor dat bedrag komt de bedrijfsnaam op de kleding van alle jeugdspelers, op de Excelsior'20 website, op een reclamebord op ons hoofdveld, ontvangt u 1 gratis cricket clinic per jaar voor uw personeel of relaties & bent u automatisch lid van de ' Rungetters' business club (x2). Op 1 competitiedag mag u 30 personen uitnodigen die worden ontvangen in VIP tent inclusief hapjes en drankjes + uitleg van de cricketsport.
  • Subsponsor: Om een langdurige relatie te waarborgen geven wij de voorkeur aan een overeenkomst voor drie jaar, maar een kortere termijn is bespreekbaar. Kosten €5.000 per jaar. Voor dat bedrag komt de bedrijfsnaam op de kraag/schouder van de speler shirts, krijgt u een reclamebord op ons hoofdveld, een vermelding op onze website, en bent u automatisch lid van de ' Rungetters' business club (x2).
  • Vergaderen in ons cricket clubhuis & een cricketclinic op ons prachtig hoofdveld: Kosten voor maximaal 30 personen €750. Voor dat bedrag heeft u de gehele dag toegang tot ons cricket clubhuis om te vergaderen, wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak, serveren wij een lunch en sluiten weaf met een unieke cricket clinic voor alle aanwezigen.
  • Reclamebord: uw reclamebord op ons hoofdveld. Deze kunnen wij eventueel zichtbaar maken voor het treincircuit Schiedam – Den Haag. Hier komen jaarlijks honderdduizenden reizigers langs! Kosten: €1250 per jaar per bord. U ontvangt tevens een lidmaatschap van onze 'Rungetters' business club (x1).
  Uiteraard zijn er ook combinaties van bovenstaande pakketten mogelijk. Voor meer informatie en/of om bovenstaande pakketten in meer detail te bespreken kunt u contact opnemen met Andre van Troost, voorzitter sponsorzaken Excelsior'20 cricket, 06-57949686, avantroost@aol.com. Andre is jarenlang cricket professional geweest in Engeland waarna hij zijn Master's business studie succesvol afrondde en nu werkzaam is in de Rijnmond regio als Internationaal Marketing en Communicatie directeur. Als rasechte marketeer weet Andre wat de uitdagingen en mogelijkheden zijn van (lokale) sport sponsorship en hij gaat hier dan ook graag met u over in gesprek!