• Wat is G-jeugd voetbal?

  Voetballen is vooral: plezier hebben en lekker bezig zijn. Ook jongens en meisjes met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking vinden dit leuk. Bij G-Jeugd voetbal bestaat het team uit jongens en meisjes met zo’n beperking. 

  Ieder kind van 8 tot 16 jaar dat zelfstandig kan lopen, kan meedoen. 

  Sport en spel zijn namelijk belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van elk kind. 

  Kinderen leren met andere kinderen omgaan en hoe te dealen met winnen en verliezen. Daarnaast geeft sport kinderen zelfvertrouwen. Maar bovenal mag spelen ook gewoon leuk zijn.

  En natuurlijk kunnen oudere kinderen en volwassenen met een beperking meedoen met ons (volwassen) G team.

  C:\Users\09147\Pictures\G\IMG-20191017-WA0005.jpg


  Wat doen we?

  Op dinsdagavonden wordt er getraind, van 18.00 tot 19.00 voor de G-jeugd en van 19.00 tot 20.00 uur voor de G.

  Later gaan we competitiewedstrijden spelen op de zaterdag (dan is er dus geen training meer, behalve bij afgelastingen) en doen we ook mee aan toernooien en andere evenementen. 

  Zo speelt er inmiddels een aantal spelers van Excelsior’20 mee in het team van Excelsior Rotterdam in de Bijzondere Eredivisie.
  C:\Users\09147\Pictures\G\IMG-20191017-WA0008.jpg

  Excelsior ’20

  Voetbalclub Excelsior ’20 in Schiedam, heeft een grote en actieve jeugdafdeling. Enthousiaste mensen zorgen er elke week weer voor dat vele jongens en meisjes kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd zoals de herfstweek, Sinterklaasviering, een strandtraining, bingo, de slotdag en het jeugdkamp. Kinderen sporten met plezier bij Excelsior ’20. Het spelen in teamverband zorgt voor contacten, waaruit menig vriendschap is voortgekomen. 

  Dat kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking er bij horen, vinden we bij Excelsior ’20 vanzelfsprekend. Daarom willen wij ook deze kinderen de mogelijkheid geven om met leeftijdgenoten te sporten.

  Begeleiding

  Elk team heeft bij Excelsior’20 een vaste begeleider. Deze zorgt voor de leiding voor, bij en na de competitiewedstrijden en is bij de trainingen aanwezig. Er zijn mensen die de trainingen verzorgen. Ook regelt de leider het vervoer bij uitwedstrijden. 

  We kunnen vaak gebruik maken van een busje van Komkids kinderopvang Schiedam.

  Ouders/begeleiders spelen een belangrijke rol: zij brengen en halen hun kind, assisteren eventueel in de kleedkamer en moedigen hun kind (en de anderen!) aan tijdens het voetballen.

  Bij de G-jeugd moet elk kind een begeleider hebben.
  P5170023_0

  Kosten

  De kosten die verbonden zijn aan het G voetballen bij Excelsior ’20 zijn: 

  Voor de G-jeugd € 168 per jaar. € 84 basisbijdrage (dat is het bedrag waarvoor je een volledige set kleding en tas krijgt) en  € 84 voetbalbijdrage.

  Ook voor de volwassen G spelers is de contributie € 168 per jaar.
  P1010013

  Contact

  Voor meer informatie kunt u bellen met: 

  Michael Schoenmakers 

  06-30370794 

  michaelschoenmakers@hotmail.com

  of met:

  Wim Blijdorp 

  WDBlijdorp@live.nl 

  010-4735037

  06-46120904

  U kunt ook onze website bezoeken:

  https://excelsior20.voetbalassist.nl/1/voetbal

  U vindt onze vereniging RKSV Excelsior ’20 aan de Parkweg 415; 3121 KK  Schiedam

 • Rij toevoegen / Widget plaatsen

  Om een widget te kunnen plaatsen moeten er eerst een plekje worden gereserveerd in de vorm van een "Rij Toevoegen".
  Dit doe je met "Add row".
  Daarna kan je met het inbox icoontje de gewenste widget kiezen.

  Klik hier voor de handleidng "Aanmaken content".

 • Video: Rij toevoegen / Widget plaatsen

 • Rij verwijderen / Widget verwijderen

  Om een rij te verwijderen kies je links voor het Prullenbak icoon.
  Let op: alles wat in deze rij staat wordt ook verwijderd !
  Om een widget te verwijderen kies je rechts voor het Prullenbak icoon. De rij blijft staan en hier kan je weer een widget in plaatsen.

  Klik hier voor de handleidng "Aanmaken content".

 • Video: Rij verwijderen / Widget verwijderen

 • Widget verplaatsen

  Een widget verplaatsen gaat eigenlijk net zo makkelijk als een widget plaatsen in een net aangemaakte rij. Met het kruis icoon kan je de widget naar de nieuwe locatie slepen. Let wel, als op die nieuwe plek op dat moment al een andere widget staat, dan worden de twee widgets verwisseld.

 • Video: Widget verplaatsen

 • De tekst widget

  Het meest voorkomende op een website zijn natuurlijk teksten. Zonder teksten zou het maar een saaie boel worden. De tekst widget is klein en simpel. Plaats een stukje tekst, bepaal de opmaak en geef er vooral je eigen draai aan. Kopieer je een stuk tekst vanuit bv Word, haal deze tekst dan eerst even door een kale tekst editor zoals Notepad. Deze filtert de 'vuile' Windows karakters eruit. Wel zo handig.

 • Video: De tekst widget

 • De afbeelding widget

  Minstens net zo vaak gebruikt is de afbeelding widget. Handig in gebruik en eigenlijk op elke pagina te plaatsen. Een goed bedoeld advies is wel om de afbeeldingen, foto's, logo's, etc niet te groot te maken. Hoe groter de afmetingen, hoe groter de omvang en dus hoe trager je website. Formaten die wij adviseren zijn 800x600 of iets kleiner en dan 400x300. Maar... het is jullie website dus jullie bepalen. Wil je bv 3 kleinere foto's naast elkaar tonen, plaats dan bv een 1/3 1/3 1/3 rij en plaats dan 3x de afbeelding widget. Kijk maar eens naar de voorbeelden. 

 • Klik voor meer voorbeelden

 • Video: de afbeelding widget

 • De mediamanager

  In de mediamanager staan al jullie, op de website, gebruikte bestanden zoals afbeeldingen, foto's, logo's, maar ook pdf, word en excel bestanden. In de mediamanager kan je deze beheren. Content uploaden of juist verwijderen. De mediamanager is dus jullie verzameling van alle gebruikte content op de website.

 • Video: De mediamanager

 • Link naar een bestand in de mediamanager

  Naar elk bestand in de mediamanager is te linken. Handig als je bv een .PDF wil plaatsen met een link of een leuke flyer voor de jaarlijkse BBQ wil aankondigen.

 • Video: Link naar een bestand in de mediamanager

 • Video: Nieuwsbericht maken / tonen

 • Nieuwsartikel omhoog plaatsen

  Soms is het handig om een nieuwsartikel omhoog te plaatsen in het nieuws totaal overzicht. Hoe? Bekijk de video.

 • Video: Nieuwsartikel omhoog plaatsen

 • Uploaden wedstrijdverslag

  Hoe leuk is het niet om bv een betrokken ouder een wedstrijdverslag te laten maken en deze te laten uploaden. Gepaard met een mooie foto bv. Dit is simpel en snel te regelen. Kijk maar eens naar de video en ga ermee aan de slag.

  Wedstrijdverslagen behelst 2 gecombineerde widgets. Plaatsen en tonen. Belangrijk om te weten. Het volgende item op deze pagina gaat over het tonen van het wedstrijdverslag. De bijbehorende video legt zowel het uploaden als het tonen uit.

 • De bestandsgrootte mag maximaal 3MB zijn.

  Versturen

 • Tonen wedstrijdverslagen

  1 van pagina 2

 • Video: Wedstrijdverslag uploaden en tonen

 • Aanmelden Aspirant Lid

  Natuurlijk bestaat er ook een formulier om een nieuw lid in staat te stellen zich aan te melden bij jullie vereniging. Wanneer een nieuw lid zich heeft aangemeld gebeuren er 2 dingen : er verschijnt een notificatie in de Sportlink club en er gaat een mailtje naar de secretaris.

 • Voornaam *
  Tussenvoegsel *
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging *
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen *
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Video: Aanmelden Aspirant Widget

 • Menu beheer

  Bij oplevering van de verenigingswebsite staat het menu, zoals aangeleverd bij bestelling, gereed. De webmaster heeft vanzelfsprekend zelf de mogelijkheid om zelf menu's en menu-items aan te maken, te wijzigen of te verwijderen. 

 • Video: Menu beheer

 • Pagina maken en in menu hangen

  Webpagina's zijn meestal vaste pagina's waarvan de inhoud niet vaak gewijzigd wordt, zoals de clubgeschiedenis of informatie omtrent de vereniging. Maar hoe maak ik zo'n pagina nou aan en... hoe hang ik deze nieuwe pagina achter een menukeuze ?

 • Video: Pagina maken en in menu hangen

 • Additionele video's.

  Natuurlijk zijn er meer video's gemaakt voor de Club.Website. Bv een video over de "Slider WD". Klik op deze link om naar alles video's te gaan. 

  We wensen je veel succes met het indelen en beheren van jullie Club.Website en natuurlijk... veel plezier gewenst.