• Wij staan weer te trappelen!

  Zaterdag 2 september gaan we weer beginnen met de eerste officiële wedstrijden. We beginnen met 37 teams. Dit komt neer op 9 meer dan afgelopen jaar. Er is keihard gewerkt door iedereen om er voor te zorgen dat alle teams een leider of trainer heeft, totaal zijn dit er tot nu toe 62 geworden. Voor vier teams zijn we nog bezig. We hebben dit jaar drie keepertrainers. Wat een luxe is dat! Bijna 500 kinderen op het veld en we zijn nog steeds groeiende. Uiteraard op een goede manier, het moet te doen blijven. We hebben alle vrijwilligers keihard nodig. Iedereen draait de verplichte bardienst. Deze inkomstenbron zorgt er voor dat we een gezonde club zijn en kunnen investeren in de jeugdopleiding. Want ondanks dat wij een amateurvereniging zijn investeren wij fors in de jeugd.

  Uiteindelijk draait alles om plezier. Daar begint alles mee. Wat is er mooier dan al die jeugd te zien spelen op zaterdag! Komend jaar staan er ook verschillende activiteiten op de planning. Kleine opsomming wat op dit moment op de planning staat.

   

  • Herfstweek                     herfstvakantie
  • Selectieweekend             5,6 en 7 januari 2024
  • Ome Leo Toernooi           19 en 20 Mei 2024
  • JO7 toernooi                   8 juni
  • Slotdag                              
  • Jeugdkamp                     14 juli

   

  Ik ben nu tweeënhalf jaar jeugdvoorzitter en er is in die tijd enorm veel veranderd. Daar mogen we met ze allen best trots op zijn. Want dit hebben we met alle leden toch maar mooi voor elkaar gekregen. En soms moeten we inderdaad ook veranderingen doorvoeren die even wennen zijn. Zoals de verplichte bardienst. Maar we hebben nu al gezien dat er door veel leden positief op gereageerd wordt en dat er tot nu toe door leden ook zelf naar oplossingen wordt gezocht mocht je toch niet kunnen. Iedere verandering brengt ook weerstand met zich mee. Dat is niet erg, daar kan altijd over gesproken worden

   

  We gaan er weer een leuk seizoen van maken voor de kinderen en de ouders. En dank voor alle vrijwilligers die er voor zorgen dat we kunnen voetballen en daardoor onze club verder kan ontwikkelen! Succes iedereen!

   

   

  Sportieve groeten.

  Patrick van Os