• Afgelopen zaterdag 23 juli speelde Excelsior'20 uit tegen Sparta 1888 voor een plek op de Finaledag van de T20-competitie. Mede dankzij captain en uitblinker Roel Verhagen (59 not out) behaalde Excelsior'20 een plek bij de laatste vier door Sparta te verslaan. Het totaal van Sparta (115/8) werd in de 16e over gepasseerd voor het verlies van 3 wickets. Op naar de finaledag dus! De laatste T20 titel van Excelsior'20 dateert al weer van 2009, dus het wordt hoog tijd deze titel weer binnen te slepen...

  A.s. zaterdag is de T20 Finaledag op Thurlede. De winnaar van de T20 competitie verdient ook een ticket voor de ECL in Spanje.

  Wat is er mooier dan met een groot thuispubliek deze competitie winnend af te sluiten? Het Eerste kan jullie steun goed gebruiken, dus je bent van harte welkom op het terras en langs de boundary.

  Het wordt een finaledag met topcricket door ACC, VOC, HCC en Excelsior'20 en ook allerlei feestelijkheden. DJ Eikie zorgt voor de muzikale begeleiding tijdens de wedstrijden, en behalve de heerlijke tosti's in chalet, kun je ook een lekker hapje bestellen bij de cateringstand van Café Pleinzicht. De buitenbar gaat natuurlijk open en sponsor Bonsai Cricket is aanwezig met een uitgebreide collectie cricketgear.

  Wedstrijdprogramma:
  10.00 uur            ACC – VOC
  13.30 uur            HCC – Excelsior’20
  17.00 uur            Finale

  We hebben er zin, en jullie vast ook, dus tot ziens op 30 juli!