• Cricket

  In de zomermaanden is Excelsior'20 in de ban van The King of the Sports oftewel cricket. Het eerste cricketelftal draait al jaren mee op het hoogste niveau van Nederland en is in het afgelopen seizoen wederom Nederlands kampioen geworden. In de afgelopen 25 jaar is Excelsior'20 cricket maar liefst 11 maal Nederlands kampioen geworden. Een prestatie van formaat, waar menig betaalde sportorganisatie van droomt.

  De cricket-competitie wordt met name in de Schiedamse en Haagse regio door een groot publiek gevolgd. Bezoekersaantallen van 500 a 1000 bij de thuiswedstrijden van Excelsior'20 zijn dan ook geen uitzondering.

  In onze cricketclub app vind je alle ins en outs van onze mooie club. Deze website is verbonden met de Teamapp smartphone app die (gratis) beschikbaar is in de App Store of Google Play. Download deze app nu en zoek RKSV Excelsior'20 Cricket om al het nieuws te kunnen volgen op je smartphone!

  Luuk van Troost
  Voorzitter


  Wat is cricket?

  Hier onder zie je twee filmpjes met daarin de uitleg. Enthousiast of nieuwsgierig? Kom eens langs.

 • Twitter

  Excelsior'20.⚽🏏

   @excelsior20

  6 feb

  Jubileuminterview Koos Gouka excelsior20.nl/jubileuminterv…

  Excelsior'20.⚽🏏

   @excelsior20

  5 feb

  Na dit seizoen JO10 en JO12 ingevoerd te hebben zijn we gestart met JO7. Vanaf fase 4 wordt JO7-1 en JO7-2 ingeschr… Lees meer

  Excelsior'20.⚽🏏

   @excelsior20

  4 feb

  RT @Maurice2102: @excelsior20 Dat is flauw. Zeker eens in de 8 jaar

 • Facebook